Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Drachten (0512) 74 50 79 Dronten (0321) 31 55 54 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  

Tarieven

Particulieren
WET Advocaten & Mediators hanteert een gedifferentieerd uurtarief voor particulieren. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van uw inkomen en varieert van € 130,- tot 195,- excl. BTW. Wanneer u niet voor het gedifferentieerde uurtarief in aanmerking komt, kan afhankelijk van de zaak een begroting gemaakt worden van de te verwachten werkzaamheden en kan een vaste prijs of een maximaal aantal uren worden afgesproken. Het eerste gesprek van een half uur is gratis.

Ondernemers
Het uurtarief voor ondernemers is € 195,- excl. BTW. Afhankelijk van de zaak kan een begroting gemaakt worden van de te verwachten werkzaamheden en kan een vaste prijs of een maximaal aantal uren worden afgesproken. Het eerste gesprek van een half uur is gratis.

Gefinancierde rechtsbijstand
WET Advocaten & Mediators is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wanneer u een lager inkomen heeft dat binnen de grenzen voor de gefinancierde rechtsbijstand valt kan een toevoeging voor u aangevraagd worden. Wanneer de toevoeging aan u wordt verleend hoeft u niet het uurtarief te betalen, maar een door de Raad vast te stellen eigen bijdrage. Meer informatie kunt u vinden op de website www.rvr.org/nl/subhome_rz/rechtsbijstandverlener,Inkomensgrenzen.html.

Heeft u een rechtsbijstandverzekering?
Ook met een rechtsbijstandverzekering kunt u in veel gevallen bij WET Advocaten & Mediators terecht. De advocaat maakt in dat geval afspraken met uw rechtsbijstandsverzekeraar over de kosten.

Algemene Voorwaarden
Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Klachten- en Geschillenregeling
Bekijk hier onze klachten- en geschillenregeling.

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators