Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Drachten (0512) 74 50 79 Dronten (0321) 31 55 54 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  
Naar het linkedIn profiel email

mr. D. (Dieke) Talsma

Arbeidsrecht, verbintenissenrecht en huurrecht 

mr. D. (Dieke) Talsma studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is in 2006 als advocaat beedigd. In 2014 heeft Dieke Talsma de Postacademische Leergang Arbeidsrecht afgerond. Zij is aangesloten bij de specialisatievereniging Vereniging voor Arbeidsrecht. 

Dieke Talsma behartigt de belangen van ondernemers en particulieren op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht (contracten) en huurrecht.

Naast het voeren van juridische procedures en het oplossen van conflicten wordt zij door ondernemingen ingeschakeld als adviseur en sparringspartner om juridische conflicten te voorkomen. Dieke Talsma staat voor een pragmatische en zakelijke oplossing; een advocaat moet de ondernemer helpen ondernemen.

Dieke Talsma is voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting De Meerpaal te Dronten. Daarnaast is zij lid van de Raad van Toezicht van Stichting AVES te Emmeloord en lid van de vereniging Jong Management Flevoland.

Dieke Talsma staat als advocaat geregistreerd op het tableau van het arrondissement Noord-Nederland. Zij houdt kantoor op de vestiging te Drachten. Met Dieke Talsma is tevens een afspraak te maken op de vestiging te Dronten, Urk en de bezoeklocatie te Lemmer. 

E: d.talsma@wet-advocaten.nlAangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators