Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Dronten (0321) 31 55 54 Lelystad (0320) 74 84 24 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  
Naar het linkedIn profiel email

mr. D. (Dieke) Talsma

arbeidsrecht, verbintenissenrecht en contracten, huurrecht 

mr. D. (Dieke) Talsma studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is in 2006 als advocaat beedigd. In 2014 heeft Dieke Talsma de Postacademische Leergang Arbeidsrecht afgerond. Zij is aangesloten bij de specialisatievereniging Vereniging voor Arbeidsrecht. 

Dieke Talsma behartigt de belangen van ondernemers en particulieren op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht en huurrecht.

Naast het voeren van juridische procedures en het oplossen van conflicten wordt zij door ondernemingen ingeschakeld als adviseur en sparringspartner om juridische conflicten te voorkomen. Dieke Talsma staat voor een pragmatische en zakelijke oplossing; een advocaat moet de ondernemer helpen ondernemen.

Dieke Talsma is tevens beschikbaar voor interim-opdrachten, zoals projectmatige ondersteuning, tijdelijke vervanging van een jurist of advocaat of ter versterking van een juridische of HR-afdeling. 

Dieke Talsma is voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting De Meerpaal te Dronten. Daarnaast is zij lid van de ledenraad van de Rabobank Flevoland en lid van de vereniging Jong Management Flevoland.

Zij is werkzaam op de vestigingen Dronten, Urk, Lelystad en Lemmer.Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators