Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Drachten (0512) 74 50 79 Dronten (0321) 31 55 54 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  
Naar het linkedIn profiel email

mr. ing. J.W. (Jennie) Kempenaar - van Ittersum

Bestuursrecht, ondernemingsrecht, agrarisch.

mr. J. (Jennie) Kempenaar-van Ittersum studeerde Nederlands Recht aan de Open Universiteit en Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarvoor studeerde zij bedrijfskunde en landbouw aan de CAH te Dronten. Ten tijde van haar studie was zij werkzaam voor de land-en tuinbouworganisaties en later bij de Rabobank Flevoland. Zij is sinds 2009 advocaat.

Jennie Kempenaar-van Ittersum houdt zich hoofdzakelijk bezig met bestuursrecht en ondernemingsrecht. Zij heeft een bijzondere interesse in agrarisch recht.

Jennie Kempenaar-van Ittersum is gemeenteraadslid van Dronten geweest. Momenteel is zij vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Patrimonium te Urk en Stichting Careander te Harderwijk. Ook is zij secretaris/lid van de Raad van Commissarissen van Kampereiland Vastgoed. Daarnaast is zij lid van Rotary Dronten.

Jennie Kempenaar-van Ittersum staat als advocaat geregistreerd op het tableau van het arrondissement Midden-Nederland. Zij houdt kantoor op de vestiging te Dronten. Met haar kan tevens een afspraak worden ingepland op de vestiging te Urk en de bezoeklocatie te Lemmer.Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators