Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Dronten (0321) 31 55 54 Lelystad (0320) 74 84 24 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  
Naar het linkedIn profiel email

mr. ing. J.W. (Jennie) Kempenaar - van Ittersum

bestuursrecht, ondernemingsrecht, agrarisch.

mr. J. (Jennie) Kempenaar-van Ittersum studeerde Nederlands Recht aan de Open Universiteit en Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarvoor studeerde zij bedrijfskunde en landbouw aan de CAH te Dronten. Ten tijde van haar studie was zij werkzaam voor de land-en tuinbouworganisaties en later bij de Rabobank Flevoland. Zij is sinds 2009 advocaat.

mr. Kempenaar-van Ittersum houdt zich hoofdzakelijk bezig met bestuursrecht en ondernemingsrecht. Zij heeft een bijzondere interesse in agrarisch recht.

mr. Kempenaar-van Ittersum is gemeenteraadslid van Dronten geweest. Momenteel is zij vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Patrimonium te Urk en Stichting Careander te Harderwijk. Ook is zij secretaris/lid van de Raad van Commissarissen van Kampereiland Vastgoed. Daarnaast is zij lid van Rotary Dronten.

Zij is werkzaam op de vestigingen Dronten, Lelystad en Lemmer.Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators