Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
info@wet-advocaten.nl
Drachten (0512) 74 50 79 Dronten (0321) 31 55 54 Urk (0527) 68 45 01 Lemmer (0514) 74 50 30  
Naar het linkedIn profiel email

mr. M. (Marieke) van den Eshof

Familierecht, mediation, bestuursrecht (Participatiewet).

mr. M. (Marieke) van den Eshof studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in twee richtingen afgestudeerd. Zij is sinds 2006 advocaat.

Marieke heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidings- mediators; vFAS, in het kader waarvan zij de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht met succes heeft afgerond. Zij treedt op als (scheidings)mediator in gezamenlijke (echt)scheidingen. Daarnaast behandelt zij alle voorkomende familierechtzaken, zoals onder andere alimentatiekwesties, boedelverdelingszaken, omgangszaken en ondertoezichtstellingen.

Familierechtelijke zaken raken de mensen direct. Marieke vindt het daarom belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. De aanpak van Marieke kenmerkt zich dan ook door een open en toegankelijke manier van communiceren. Zij is uitermate betrokken.

Marieke is jarenlang bestuurlijk betrokken geweest bij Jonge Balie van de Orde van Advocaten. Daarnaast is zij gedurende vele jaren bestuurslid geweest van de Business Breakfast Club in Dronten. Thans is zij een van de afgevaardigden namens het arrondissement Midden-Nederland (regio Flevoland) bij het College van afgevaardigden van de NOvA.

Marieke staat als advocaat geregistreerd op het tableau van het arrondissement Midden-Nederland. Zij houdt kantoor op de vestiging te Dronten. Met haar kan tevens een afspraak worden ingepland op de bezoeklocatie te Lemmer. 
Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten   Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators